Diensten

Een defect aan uw auto is nooit prettig. Het zorgt voor onverwachte kosten en bovendien moet u uw auto ook nog voor een bepaalde duur missen. Eén ding weet u zeker: AutoService Haarlemmermeer voert de reparatie vakkundig en zo snel mogelijk uit!

Kennis en apparatuur in huis

Wanneer u een defect aan uw voertuig hebt, is het goed dat u één adres heeft waar u altijd terecht kunt: AutoService Haarlemmermeer. Geen probleem is ons onbekend, geen defect te hoog gegrepen. Door de aanwezige kennis en apparatuur weet u zeker dat wij al uw reparaties vakkundig en zo snel mogelijk uitvoeren.

De beste onderdelen

Naast de vakkennis van de AutoService Haarlemmermeer monteurs zijn ook de onderdelen die worden gebruikt van de hoogst denkbare kwaliteit. Onderdelen voor uw voertuig zijn van dezelfde kwaliteit als de onderdelen die origineel in uw voertuig gebruikt zijn.

Storingsdiagnose

Uw auto geeft een storing aan en u weet niet wat er aan de hand is? Ga in dat geval eens langs bij AutoService Haarlemmermeer!

Professionele autodiagnose

Moderne autos hebben een elektronisch geheugen dat een storing of defect automatisch opslaat. De diagnoseapparatuur van AutoService Haarlemmermeer kan daarom eenvoudig de fout of storing uit het geheugen lezen. Deze service vindt u niet bij elke garage, maar wel bij ons.

Regulier onderhoud

Het is belangrijk uw auto regelmatig te laten onderhouden. Daardoor kunnen defecten vroegtijdig worden herkend en verholpen. Op deze manier bent u er zeker van dat u altijd met een technisch perfect voertuig onderweg bent. En dat kan een hoop reparaties en strandingen schelen!

Veiligheid staat voorop

Bij een onderhoud staat de controle van de veiligheidssystemen voorop. Hierbij moet u denken aan de remmen maar ook eventuele storingen aan de airbags vallen hieronder. Daarnaast is het ook belangrijk om te zien of de motor nog loopt zoals deze zou moeten lopen. Belangrijke onderdelen hierbij zijn (gloei)bougies, luchtmassameters, lambdasondes.

Ook olie en andere vloeistoffen worden tijdens een “beurt” gecontroleerd en, waar nodig, bijgevuld. Zo wordt de smering van uw motor gegarandeerd en oververhitting (koelvloeistof) voorkomen.

Maar heeft u er wel eens aan gedacht dat u ook vloeistof nodig heeft om uw remmen optimaal te kunnen bedienen?
Nee? Dat hoeft ook niet, AutoService Haarlemmermeer zal hieraan denken!

Zomer- of wintercheck

Veel mensen laten het onderhoud van hun auto samenvallen met de vakantieperiode. En dat is ook logisch, omdat u dan geen zin heeft in pechgevallen. U moet echter de seizoenen voor zijn.

Zo is het van essentieel belang dat u voor de winter uw auto klaarmaakt, zodat deze bestand is tegen sneeuwbuien en vriestemperaturen. Denk hierbij aan winterbanden, een nieuwe accu, of vriesbestendige ruitenwisservloeistof.

Maar ook de zomer vraagt om de nodige aandacht. In de zomer, als u onderweg bent naar u vakantiebestemming, doet u veelvuldig beroep op uw ruitenwisservloeistof. Maar een schone lucht, veroorzaakt door pollenfilters, is ook erg belangrijk.

Laat uw voertuig seizoen- en vakantieklaar maken en maak vandaag nog een afspraak.

APK-keuring

Sinds de APK-keuring ingevoerd is, gaat de veiligheid op de Europese wegen snel vooruit. Ook het milieu profiteert. Banden, remmen, verlichting en andere vitale onderdelen worden gecontroleerd.

APK Benzine of Diesel € 29.95 incl.

Onderhoud + keuring

De APK-keuring is in Nederland in 1985 ingevoerd. In Nederland worden bij een APK-keuring relatief weinig auto’s afgekeurd. Dat komt omdat 71% van alle APK-keuringen tegelijk, en daardoor gratis met een onderhoudsbeurt wordt uitgevoerd. Eventuele mankementen worden dan meteen gerepareerd en hoeven niet meer tot afkeuring te leiden.

Airco service

De airconditioning in de auto is bijna niet meer weg te denken. Jaarlijks groeit het aantal auto’s met airco nog steeds. Intussen is 72% van de personenwagens en een toenemend deel van de bedrijfswagens met airconditioning uitgerust. Met onze Airco Service houdt u uw airco in topconditie!

Onderhoud voorkomt defecten

Een airconditioning wordt tegenwoordig niet meer beschouwd als luxe. We rekenen erop. Dit betekent echter niet dat het gebruik van de airco altijd gegarandeerd is. Sterker nog, zonder onderhoud van uw airconditioning zult u binnen de kortste keren geconfronteerd worden met een defect systeem. En dat gebeurt vaak als het u niet uitkomt!

Maximale prestaties

Een airco is niet onderhoudsvrij. Per jaar verliest een airco gemiddeld tot 10% koudemiddel. Dit middel zorgt, naast koeling, voor smering van de airco. Door gebrek aan voldoende smering van het systeem tijdens maximale prestatie in warme maanden, kan ernstige schade aan het systeem ontstaan.

AutoService Haarlemmermeer houdt uw auto koel

AutoService Haarlemmermeer onderhoudt graag uw airco.

De airco-onderhoudsbeurt bestaat uit:

  • Legen systeem
  • Vacumeren
  • Lektest
  • Druktest
  • Diagnose stellen
  • Hervullen met koudemiddel

Banden

Wanneer uw auto aan nieuwe banden toe is, informeer dan eens naar onze bandenprijzen. Zorg dat u uw bandenmaat bij de hand hebt. Wij kunnen u dan snel van dienst zijn. Wij hebben altijd concurrerende prijzen incl. montage en balanceren. Onze prijs is een all-in prijs, dus geen verrassingen achteraf.

Zeer scherpe prijzen

Prijzen zijn all-in, dus geen verrassingen achteraf.
Zowel zomer- als winterbanden.

Eén adres voor aankoop en montage

In onze werkplaats is zeer professioneel gereedschap aanwezig om snel en vakkundig banden te vernieuwen en te balanceren.